Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 1ης ΟΜΑΔΑΣ


5 σχόλια:

  1. ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ
    ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ WORD
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
    ΕΦΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΑΝΑΡΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ
    ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσκόμισα φωτογραφίες προκειμένου να υλοποιηθεί το βίντεο. Επίσης, συγκέντρωσα πληροφορίες μαζί και με τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας μου για να εμπλουτιστεί η αφίσσα με λεζάντες, όπως και το βίντεο. Με τη χρήση των πληροφοριών αυτών δημιούργησα και τη γραπτή εργασια στο Word. Τέλος, μετέφερα το ερωτηματολόγιο στο Excel μαζί με τα αποτελέσματα που προέκυψαν ύστερα από δημοσκόπιση, ενώ βρήκα τα σύνολα των αποτελεσμάτων και τα μετέτρεψα σε μορφή γραφημάτων.
    Κατερίνα Παναγιωτοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχικά έφερα πληροφορίες για την υλοποίηση της αφίσας μας. Έπειτα, μόλις συγκεντρώθηκε όλο το υλικό από όλη την ομάδα ξεκίνησα να φτιάχνω το βίντεο τοποθετόντας τις φωτογραφίες και τη μουσική, το οποίο τελείωσε με μεγάλη επιτυχία! Έψαξα και βρήκα το τραγούδι για το βίντεο και όταν τελείωσα το αποθήκευσα έτσι ώστε να μπορεί να γιίνεται ορατό σε όλους τους υπολογιστές. :)
    Σοφία Παπαγεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρηκα πληροφοριες και φωτογραφιες για τα παιχνιδια,νεα και παλαια ,σε ηλεκτρονικη και σε χειρογραφη μορφη.Επισης εφερα φωτογραφιες για τον εννοιολογικο χαρτη οπου συμμετειχα στη δημιουργια του.Ακομα χρησιμοποιησαμε τις φωτογραφιες και τις πληροφοριες για τη συνθεση του βιντεο και βοηθησα για να ολοκληρωθει.
    ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εφερα τα υλικα(χαρτονι,μαρκαδορους..) για την αποτυπωση του εννοιολογικου χαρτη στο χαρτονι,εγραψα την εισαγωγη της εργασιας,εφερα τις πληροφοριες για τα αθληματα στην αρχαια ελλαδα κ τα ωφελη των ομαδικων παιχνιδιων
    Μπιτσικα Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή